top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Saturday, December 18, 2010

al-kisah ak nak citEr .hihi .^_! .

assalaimualaikum .
hujan2 macam ni besh jugak update blog .hurmm ..ak adalah sofea .student sekolah menengah kebangsaan jelawat .berumur 16 tahun dan bakal menduduki spm 2011 .beberapa hari lagi ak akn mnjadi calon spm 2011 .cpt kan mase berlalu .hihi .whatever la .yang penting ak tetap ak dan bahagia sopmo disamping family tersayang,kawan2 baek ak ,dan yang penting DIYE .hehe .
kali ni ak nak citer laa pasal al-kisah famili ak .hehe .no something special but juz want to tell a little bit about my famili .orang yang ak sanjung mesty lah abah n mummy ak .sayunxx mucuxx kat diye orang .hehe .diyer orang la yang besar kan ak dari ak kcil sehingga ak mnjadi orang sekarang .jaser diye orang ak xkan lupe .i love both of them so much .name ayah ak adalah MOHAMED NOR HUSIN .abah ak baik lorh .ak sayang kat diye .hihi ."bah,abah ensem bah ".law dye nk marah ak cnfirm x jadi nak marah .taw sebab ape ??kan ak puji diye ensem tu .so xjadi la nak marah .hehe .by the way i like u baa .


:/c:ni la abah tersayang ku .lOvE u baa ..


ni pulak mummy ak .name diye NORMASITAH HJ HASSAN .ak pnggil diye mummy .law nk marah ak ckap mummy sabar gak sikit .mummy cute .lepas ak cakap diye mesty suke .tapi kan law diye serious marah mengamuk terus .ak pown sampai x berani dah nak wat ape2 .whatever la kan .i love u mummy .



hihi .haaa ni la abangku yang sulung .ak panggil diye BANG MAN  .hehe .name diye AMIR FIQRI B MOHAMED NOR .umur dye berapa eh ??ak pown x engt .isk.isk. ak ni ape laa .umur abangku sendiri pown xengt .hehe .sOv yer nyak .!sekarang ni diye study kat KEMAMAM,terengganu .pape pown sayang rr kO mu bang man .abang ak kan !hehe .

haaa ni nak citer sal abang ak yang no 2 pulak .serious !ak x suke mnew abang ak wat ni .singting !ngok ngek ar diye ni .wexx !!law nk kenal ni rr diye .



nah !ni laa diye .jeng lu !hahah ..name diye ARIF ZADRI MOHAMED NOR .baru je lepas habis spm .sekarang ni duk lepak2 .katernyer malas nak belajar .xdew mase depan baa .haha .wak lu !

eh3 !sal ak pown nak taw jugak ker ??hehe .xpew rr ak citer .whaever layan ke tak .i donno .?juz for fun .hehe .fun ker ?

hahahaha .ni la ak .ad yang kenal ak .ad yang x kan ?huhu .name ak SOFEA BINTI MOHAMED NOR .calon spm .simple person .x suker ditipu .i hate it !!


ni adik ak yang bongsu .name diye DAHLIA BT MOHAMED NOR .ak selalu gaduh ngan diye ni .'kak dah ngok 'i hate u .eh ad laa gak time ak sayam kat dyer .boleh harap untuk simpan rahsia minah ni .hehe .


ni lah family ku tersayng .lengkap lah sudah al-kisah ku for this time .lOve u .mmmuaachhxx !
YOU ARE MY HEART N SOUL .luv more than everything .

                                      FAMILY TERSAYANG .!!




No comments:

Post a Comment