top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Sunday, January 16, 2011

the time with bowling .

assalaimualaikum .
kali ni juz nak story pasal ak  at bowling . haha . release tension dengan main bowling at kb mall .
xde yang menarik memandangkan story nyer pown x banyak . boleh imagine x 2 hari berturut turut kiter orang kat kb mall . semuanyer pasal ayah dan mami ad pertandingan tempin bowling . so x salah kalau ak menyemakkan diri ak untuk same same join . dah tu duk kat umh so boring .
p/s :walaupown kerja sekolah bertimbun ! haha . sofea tak kisah . janji siap . hihi .

serious ! dulu ak tak pandai main bowling . maklumlah mase kecik kecik . kononyer malu laa . buat jer balingan tutt masuk longkang . haha . korang jangan gelak ! eleh .macamlah kau orang pandai main sangat . hehe . xderlah kan . kiter ni kene laa mencuba .meskipown kiter main kalah tapi boleh hilangkan stress !
 p/s: walaupown habis tangan ak sakit . wepp ! :(


   p/s: budak yang perasan dia terror main bowling ! haha .plizz jangan gelak . juz kater cute . haha . xdelah .
  gurau .  haha .lawak kan ? kan ?



 taken by dahliya . my sis yang ngok ngek sesangat .

ni mase buat latihan . boleh nampak tak ? kat belakang dah tak de orang . semua dah balik . habis tu tunggu ayah ak habis main . huhu .


dah nak balik dah .


 haha . lawak giler ! hehe .

dah la . setakat ni lah dulu . dah x de story yang menarik . insyaallah next time ak akan kongsi story2 yang menarik ngan korang semua . so don't forget to follow my blog yeahhhh ! bye :)



No comments:

Post a Comment