top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Monday, August 15, 2011

dan bila kau kata kau suka ak ?

assalaimualaikum .;)
hyepp semua .

erm , nak tanye ni . kau orang semua tentu ad impian masing2 kan ? dan impian kau orang tu semestinya indah2 . nah ,,! samalah dengan saya . sesuatu yang kita ingin tak semestinya tercapai kan ? di blOg semuanya saya meluahkan isi hati . terpulanglah kepada sesiapa yang nk baca entry saya yang tak seberapa ni . hanya sekadar nak meluahkan isi hati . bukan untuk dikutuk malah bukan juga untuk ditangisi . biarlah saya seorang je yang taw ap yang ada dalam hati .;)

ermm , sebagai manusia biasa kita di fitrahkan satu perasaan . dan perasaan itu semestinya perasaan CINTA . kau orang semua rasa CINTA ni bOleh merosakkan seseorang ndividu ke ? saya tak rasa pula cinta ni boleh merosakkan seseorang . tapi , bagi student2 awas yew . jangan main dengan perasaan cinta .!
p/s : biar ak tengah mengharapkan CINTA seseorang pOm .:)

satu statement !

- hati kita ada satu . hati itulah GEMBIRA , dan hati itulah SEDIH . sO kita perlu jaga hati kita kan ? hati orang lain pom harus dijaga .

STTP !
ape kau orang akan buat bila kau kau orang minat kat someone ? tulah perasaan saya . myahaha !
ntahla kan .
 p/s : heyy !, perasaan baik kau pergi jauh2 sekarang .! kau buat ak jadi gila . bukan gila bayang ok .!

berharap kau jadi milikku ! tetap menunggu sampai kapan pom . sekarang kita kawan , lama2 kita jadi lebih pada kawan . jngn jadi lawan sudah . hehe ;)

enjOy  my life withOut him !;)
that's all buddies ;)


Tuesday, August 2, 2011

jom join saya kat TAGGED !

assalaimualaikum .
salam RAMADHAN semua ;)
Ok , dah lama tak buat blogwalking . sekarang nak post something . promote-promote gitu . hehe ;)
cik puan sofea ! haaa tu la nama glamour yang tengah hangat dalam kepala otak saya sekarang . ntahlah kenapa . tapi saya really like dengan nama tu . let say together once again . Cik puan sofea ! haha ! awop2 semo boleh la panggil saya dengan name tu . ngeh4 (; .

opss ! sorry dear semua . sebenarnye bukan nak promote name tu jew . tapi saya nak bagi taw kat awop2 semua pasal ni . jom la joined jadi kawan saya kat tagged . saya tengan memerlukan kawan kat TAGGED ! bukan ape , saje untuk hilangkan kebosanan diriku lately ni . huhu (;.

ni kat bawah ad page untuk profile tagged saya . now ! buka mata and tengok yer buddies2 . hehe ;)


ok ! dah tengok kan semua . so come la being my friends on tagged .
alaaa , saye dah tak de ape2 dah nak cakap . idea tak mari hari ni untuk buat blogwalking yang panjang-panjang . kang saye mengarut kang tak tentu pasal awop2 semo lari . haha ! kiddim only doe .
ok , sekian . bubye ! to be continue next posting .