top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Tuesday, August 2, 2011

jom join saya kat TAGGED !

assalaimualaikum .
salam RAMADHAN semua ;)
Ok , dah lama tak buat blogwalking . sekarang nak post something . promote-promote gitu . hehe ;)
cik puan sofea ! haaa tu la nama glamour yang tengah hangat dalam kepala otak saya sekarang . ntahlah kenapa . tapi saya really like dengan nama tu . let say together once again . Cik puan sofea ! haha ! awop2 semo boleh la panggil saya dengan name tu . ngeh4 (; .

opss ! sorry dear semua . sebenarnye bukan nak promote name tu jew . tapi saya nak bagi taw kat awop2 semua pasal ni . jom la joined jadi kawan saya kat tagged . saya tengan memerlukan kawan kat TAGGED ! bukan ape , saje untuk hilangkan kebosanan diriku lately ni . huhu (;.

ni kat bawah ad page untuk profile tagged saya . now ! buka mata and tengok yer buddies2 . hehe ;)


ok ! dah tengok kan semua . so come la being my friends on tagged .
alaaa , saye dah tak de ape2 dah nak cakap . idea tak mari hari ni untuk buat blogwalking yang panjang-panjang . kang saye mengarut kang tak tentu pasal awop2 semo lari . haha ! kiddim only doe .
ok , sekian . bubye ! to be continue next posting .

No comments:

Post a Comment