top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Wednesday, January 5, 2011

sekolah baa .

assalamualaikum .
cepat kan mase berlalu ? da masuk 3 hari dah kiter sekolah kan . hurmm ,pape pown kene laa sekolah law nak berjaya dalam hidup . tahun ni ak mempunyai satu azam baru .biasala kan azam baru untuk tahun baru .baru betul macam tu . xkan la azam lama pown masih lagi dibawa untuk tahun baru .haha . bodoh kan ?what eve la . huhu .

Hari pertama sekolah .3/1/2011 .

haha . xsangka sangat ak bngun awal pagi lorh . haha .biasala hari pertama buka sekolah mesti la bersemangt gler .kan mood kite time tu juz fikir nak sangt cepat2 jumpe kawan2 yg beberapa bulan sudah x jumpe .haha . kau orang yang bace entry baru ak ni plez jngan gelak !ye laa kan mesty ko orang gelak n kate ak ni macam budak2 . bukan macam tu okey ! n memang tak di nafikan ,ak taw ! kau orang semua pown macam tu jugak .haha .nak ketawakan orang laa konon .haha .lantak laa kan .by the way ,bukan tu saje .mesty laa ad jugak rasa x sabar untuk jumpe guru2 kan ? kan ? hehe .hurmm , p kan law nak di fikir2 balik ,YA ALLAH kenapa ak sudah form 5 sekarang ? bncinyer . nak taw sebab ape ? hurmmm , jadi form 5 student busy sikit . so kene laa face dengan benda ni semua . sabar je laa . hihi .hari pertama sekolah hujan tak ? ak x engt laa pulak . huhu .x kisah laa .hujan ke x hujan kiter orang perlu juga kene menghadiri assembly . taw x ? sebab nye cikgu2 nak sampaikan maklumat2 yang pengting la kot di awal persekolahan .
boleh imagine x cikgu sejarah ak cakap kite orang dah kene menghadirkan diri untuk kelas tambahan pada setiap hari jumaat or sabtu kot ! entah ! ak pown x engt daa . haha .tak pe , ak akan try untuk menghadirkan diri . maklumlah nak berjaya kan .haha .
dah cukup laa buat kali ni blogwalking ak .

to be continue .

haaa ! hari tu ak ad cakap untuk story semula kat korank . ni nak story laa .
before that salam tak dilupakan yer .
assalamualaikum .
kat atas tu baru story about day one skool . hurmm . malas la pulak rase nak story sal day 2 and next and next and next !
time ad mase ni ak nak citer pasal hari ni . 9/1/2011 .
boleh imagine tak ? kiter semua assembly dalan hujan .hahha . so saddest laa kan ? mahu tak nyer pengetua skool ak suke jew mengulas pasal2 yang lepas !so bored !naik muak pown ad . hehe . sori yer AYAH SOH ! .haha.sebenarnye hari ni hari perasmian sekolah menengah kebangsaan jelawat untuk tahun 2011 . terpaksa di rasmikan dalam hujan .walaupun hujan perhimpunan di teruskan seperti biasa . dah terpaksa kan ! tak kan nak cancel  pulak . mau tak nyer , Pen.peg PPD dah dijemput untuk merasmikan pembukaan sekolah for sesi 2011 .so tetap jalan ! kire ok laa tu .

No comments:

Post a Comment