top !

heart clip art " />

background !

kawan yang mengikuti diari dari hatiku :]


Online Now Icons

Thursday, January 13, 2011

kesibukan yang melampau .

assalaimualaikum .
sudah seminggu ak tak update blog . tak post ape ape pown kat blog ! ni semua disebabkan kesibukan yang melampau semenjak 2 menjak sekolah ni . hurmm tapi kesibukan ak tak delah sampai tak makan dan minum . tak mandi ker ? hahah . xla sampai macam tu nyak nyak semua . huhu .hurmm ,biasala dua minggu sekolah . kerja bnyak tahap yang menggiler bagi ak . walaupown ak x update blog , tapi ak tetap berfacebook ! kenape ak suke berfacebook yer ? mungkin kerana ak ramai kawan kat situ . law ak nak share pepe ak juz update status ak kat situ . then semua orang boleh bagi pndapat , nasihat . dan yang palim menyebelkan ad jugak kawan2 yang suke memampuskan kawan ! ak benci ! p juz wat donno je la .

 boleh imagine tak kerja sekolah yang diberikan oleh cikgu banyak giler . isk .isk . ape lah cikgu ni . xsuker taw ! hehe . sofea ! merungut merungut jugak tapi pepe pown kau kene belaja bersungguh sungguh ! haha . advice untuk diri sendiri laa katekan . dua hari cuti kerja sekolah dah bertimbun timbun ! mula mula sekolah ak rase memang ak malas tahap yang kritikal . bayangkan  kawan kawan ak yang lain sibuk untuk mnyiapkan tugasan tugasan yang diberikan oleh guru mase cuti . tapi ak ? hampeh ! satu pown tak siap ! terukkah ak ? haha .suke hati kau orang lah nak kate ak teruk ker tak . tapi ak tak delah sampai x endah terus tengtang kerja sekolah . masih ada pertimbangan . ni semua disebabkan ak tngok semua manusia2 5 bestari sibuk untuk membereskanyer . so nak tak nak ak kene lah buat jugak . x salah kan ? tambah2 lagi tahun ni dah nak spm . fight for spm . i' will try my best . insyaallah .

hurmmm , memandangkan dah tak de story yang menarik so setakat ni lah dulu buat kali ni .bye :}
hihi .:)

No comments:

Post a Comment